computer1Jazeker, dat is mogelijk.
Datawyse verzorgt namelijk informatieve workshops, meestal één op één met de auteur/opdrachtgever, maar eventueel ook voor groepen. Hierbij leggen wij u uit hoe u moet omgaan met stijlen in Word, het opschonen van de tekst en geven we veel handige tips en trucs. Weet u bijvoorbeeld hoe u mooie (wisselende) kopteksten kunt maken, zonder die vervelende secties te gebruiken? Wij verklappen u het geheim!

Gegarandeerd bespaart dit u veel tijd, want wij werken tijdens de workshop aan uw eigen document, dat dus daarna al een heel eind op weg is. Bovendien leren wij uw bijzonder handige trucjes, die u ook nog in de toekomst veel van pas zullen komen. Bel voor een afspraak!

Behalve voor een workshop kunt u ons ook inschakelen voor een probleem waar u zelf niet uitkomt of waar u geen tijd voor heeft. Dit kan zijn de opmaak van een enkele tabel of pagina, maar ook het ontwerpen van een basisdesign of omslag met uitnodigingskaartjes om maar enkele voorbeelden te noemen. De kosten hiervan worden op uurbasis verrekend.