Voorbeeld van een gebonden boek

De layout van uw dissertatie uitbesteden? Geen probleem, Datawyse denkt met u mee. Voor de opmaak van zowel de omslag als het binnenwerk van uw boek  kunt u contact met ons opnemen. Onze ervaren vormgevers begeleiden u graag tijdens het hele proces van het laten opmaken van het binnenwerk en de omslag tot aan de druk van uw proefschrift.

Kiezen voor Datawyse kent vele voordelen:

– Opmaak in Word en InDesign
– Geen conversies naar DTP-programma’s
– Zelfs auteurscorrecties doorvoeren
– Opmaak voor leescommissie mogelijk
– Gratis stellingen en uitnodigingen

Uiteraard denkt Datawyse met u mee!

De standaard werkwijze is als volgt:

Oriëntatie
In een gesprek wordt geïnventariseerd wat uw wensen zijn met betrekking tot het drukken van uw dissertatie, modern, klassiek of neutraal. Samen wordt een stijl bepaald, denk aan onder andere het lettertype, lettergrootte, regelafstand.

Proef
Aan de hand van dit gesprek wordt van het eerste hoofdstuk van uw proefschrift een ontwerpvoorstel gemaakt. Dit proefvoorstel ontvangt u per e-mail. Nadat u akkoord heeft gegeven op het proefvoorstel wordt de rest van het boek opgemaakt. Van het opgemaakte bestand ontvangt u van ons een eerste leesproef van uw dissertatie, zowel in pdf als in word. Indien gewenst kunt u ook een geprinte versie van de leesproef ontvangen.

Controleren proef
Vervolgens controleert u de leesproef. Eventuele wijzigingen kunt u dan zelf aanpassen in het word bestand. Daarna stuurt u het bestand terug en eventuele wijzigingen worden doorgevoerd. Er wordt een definitieve printerproef gemaakt van uw proefschrift.

Definitieve druk
Pas na ontvangst van uw akkoord op deze printerproef worden de persen opgestart en gaat het drukproces van start. Uw dissertatie wordt in de gewenste oplage gedrukt en zal afgeleverd worden op het door u opgegeven adres.

 

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.
Klik hier!