En dan is het zover, u gaat promoveren en wij weten als geen ander dat, na al uw inspanningen, uw dissertatie perfect moet zijn. Laat daarom uw dissertatie drukken bij Datawyse. Met ruim 20 jaar ervaring in vormgeving, printen en drukken weet Datawyse als geen ander aan welke voorwaarden een boek moet voldoen.

Wij begeleiden u graag tijdens het hele proces van de layout van zowel het binnenwerk als de omslag tot aan het aanleveren van de bestanden en de druk. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen. Aan de hand van dit gesprek helpen wij u verder met het drukproces. Wanneer u zelf de layout verzorgd, levert u uw opgemaakte bestanden aan. Wilt u tips over het opmaken van uw dissertatie? In de sectie “Veelgestelde vragen” leest u hier meer over. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de opmaak voor u verzorgen, klik dan hier voor meer informatie over het uitbesteden van de layout voor zowel het binnenwerk als voor de cover.

Tevens worden de stellingen en uitnodigingskaarten in de vorm van een boekenlegger gratis gedrukt. Deze moeten dan wel gelijktijdig aangeleverd worden met het binnenwerk en de omslag. De boekenleggers worden met de omslag mee gedrukt, zodat deze in dezelfde kleur en aan één kant bedrukt worden. Het formaat is 7 x 23,5 cm. Voor de stellingen kunt u, zonder meerkosten, ook kiezen uit een enkel of dubbelgevouwen blad, welke dan enkel of dubbelzijdig bedrukt wordt.

Graag nodigen wij u geheel vrijblijvend uit voor een gesprek op één van onze locaties in Maastricht of Nijmegen. Wij kunnen uw wensen en alle mogelijkheden rustig door nemen om zo een voor u op maat gemaakte offerte te kunnen maken.

 Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Informatie aanvragen